Tervetuloa Finnish Business Councilin jäseneksi!

In Finnish: Finnish Business Council (FBC) on voittoa tuottamaton organisaatio, joka auttaa suomalaisia ja singaporelaisia yrityksiä ja yksityishenkilöitä löytämään yhteisen bisneskentän. FBC Singapore on perustettu jo 1985, nykyisin jäseninä on enenevästi pienyrityksiä ja myös yksityishenkilöitä. Moni täällä kansainvälisessä yrityksessä työskentelevä suomalainen haluaa kuulua myös bisnesyhteisöön ja FBC:n jäsenyys takaa sen.

FBC teki päätöksen vuosikokouksessa 2018 alentaa yksityishenkilöjäsenyyden hintaa puoleen. Nykyinen vuosimaksu on 175 SGD. Mitä sillä saa? FBC järjestää vuosittain erilaisia teematapahtumia, seminaareja, verkostoitumistapahtumia ja yritysvierailuita. Pääsy FBC:n tapahtumiin pääsääntöisesti kuuluu jäsenmaksuun. FBC organisoi yhteisiä tapahtumia muiden tahojen kanssa, kuten mm. muiden pohjoismaalaisten kauppakamarien kanssa. Näihin tapahtumiin FBC-jäsen pääsee jäsenhinnalla. Kaipaatko lisää bisnestä tai mahdollisia kumppaneita? FBC auttaa löytämään sopivat kumppanit, ja kaikki FBC:n hallitukseen kuuluvat auttavat mielellään omaan alaansa koskevissa mieltä askarruttavissa asioissa. FBC tekee läheistä yhteistyötä myös lähetystön ja Team Finlandin kanssa, ja jaamme informaatiota molemmin suuntaisesti. Jäsenemme saavat FBC:n kautta halutessaan näkyvyyttä, ja kaikki äsenet on listattu FBC:n verkkosivuilla.

Kysyimme meidän uusilta jäseniltämme, mitä he toivovat FBC:ltä ja miksi he halusivat liittyvä FBC:hen. Jussi Kaijalainen kertoo, että Wingmen haluaa nimenomaan löytää uusia yhteistyökumppaneita sekä osallistua mielenkiintoisiin tapahtumiin, joissa on mahdollista laajentaa omaa verkostoa ja löytää uusia avauksia. Numero ykkösenä Matti Reinikaisella on mielenkiintoiset puhujat, joita pääsee kuuntelemaan FBC:n tapahtumissa, ja tietenkin mahdollisuus tavata samanhenkistä porukkaa Singaporessa. Jussi ja Matti odottavat FBC:ltä apua rakentaa relevanttia yhteistyöverkostoa Singaporessa ja lähimaissa sekä kokemusten jakamista täällä jo työskentelevien kanssa.

Seuraa tulevia tapahtumia FBC:n sivuilla ja Facebookissa. Syksyllä FBC järjestää elokuun lopulla ” How to get a job in Singapore”-tapahtuman, missä kerrotaan työllistymismahdollisuuksista Singaporessa ja missä voi tavata eri alojen head huntereita sekä HR-henkilöitä.

Lisätietoja FBC:n toiminnasta FBC koordinaattorilta Minnalta, email: fbcsg@www.fbcsg.org tai känny 90065276. FBC löytyy Facebookista, LinkedINistä ja verkosta: www.fbcsg.org

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meidän toimintaamme!